8 Şubat 2011 Salı

Çakma İsveç'te 2. gün

görsel
İlk gün gayet güzel geçti ufak bi kaçamakla tabi :p Akşam dayanamadım bir çikolata canavarı olarak ve buzdolabını açınca karşıma çıkan açılmış crunch paketinden bir ısırık aldım kocaman :p Ahhhhhh açmamalıydım o dolabı ama minik yiğenime süt ısıtmak için açmıştım aslında yani çok masumdum açarken ama açıldıktan sonra yeppp yeeeppp yeeppp namm nammm nammm moduna girdim. :D Olsun ilk gün olur o kadar değil mi tombilibularım :))) Yılmadım 2. gün de aynen devam dedim ama et yemediğim için yine bazı değişiklikler yaptım ve kaçamakta yapmadım. :D Aferin bana, darısı tüm tombilibuuulara :p
2. gün daha başarılı oldu yani. (: Akşam biftek yerine kara lahanadan yapılan bir sebze yemeği yedim ıspanağa benzer birşey :p Hulya adında bir yemek aranızda Karadenizli olan varsa bilir. Çoook lezzetlidir hem kara lahanayı diyetlerde öneriyorlar genelde o yüzden tercih ettim.
Son durum budur tombilibularım bugün tartılmadım tabiiii kisi :p Cuma kadar da tartılmayı düşünmüyorum zaten kilo verdiğimi de hissetmiyorum henüz. Ben tartılmasam da bilirim kaç kilo olduğumu :p Henüz bi kilo vermiş olamam moralimi bozmaya gerek yok yani. (:
Zayıf günlerde demeyeceğim de sağlıklı günlerde yazışmak ümidiyle :)
Bu arada öhööömm öhööööööm sevgili Abuk seni de diyete davet ediyorum. Stop. :D

2 yorum:

Nedret dedi ki...

Bloguma hoşgeldiniz. Herzaman buyrun.
Sevgiler.

ABUK dedi ki...

sevgili sabukçum bu konuda benden önce davranmışsın bende kaç gündür diyete başladım başlıycam ama bir türlü karar veremiyordum (: bu isveç diyetini okuyunca gaza geldim doğrusu bunu yapcam ehem ehem (:

gelişmelerle seni bilgilendiririm :)