22 Eylül 2010 Çarşamba

PROSEDÜR ÇİLESİ


çok yorgunum...
iki günden beri canım memleketimin prosedür çilesiyle bizzati tanışmış bulunuyorum. kendisinden pek haz ettiğim söylenemez, bir defa çok ağır kanlı arkadaş, sabah 9 da başladığı işi öğlen arasına yetiştirirse şükredeceksin, onunla yazılı şekilde temasa geçersen  her kelimene dikkat etmek zorundasın, olaki kelimeyi cümle içinde yanlış yerde kullandın bu sana 200 tl den başlayan harcamalarla geri dönüyor, ha birde çok karışık yahu,bunun özeti filan yok mu diyor insan bir noktadan sonra :) insanda ne kafa bırakıyor ne enerji...ben ki yüzünden gülümsemesi eksik olmayan, hop o yana hop bu yana ceylan gibi seken kız( gerçi ceylan bu cüsseye biraz kibar kaçtı) gün ortasında sevgili suratım sirke pazarında sirke satışlarında tavan yapmış, voleyi vurmuş durumdaydı.

hep yakınırdım özel-kamu personelinin somurtkan hallerinden, insanın yüzüne gülümsemek, bir kolay gelsin temennisine teşekkür ederim demek bu kadar mı zor geliyor diye. lakin bugün utandım o sözlerimden, gördüm ki bu prosedür insanın iliğini kurutur, hele birde ayağınızda 10 cmlik bir topuk, tepenizde de egenin kavurucu sıcağı varsa kesin kes kurutur :)
 herhalde şu iki günde çektiğim çilenin bendeki tek artısı midemin az biraz sinmiş olmasıydı ki onuda eve gelince eksiye çevirdim. of Allah'ım ya, tamam yarın rejime başlıycam, hemencik bu geceden midemi stoklamalıyım:)

2 yorum:

gutguturuna dedi ki...

var ya daha izleyici listesinde adını görünce sen olduğunu anladım:)))

Yalaguz Kiz dedi ki...

teşekkür ederim kızlar :D öpüldünüz...